А карма - вона така, ніж встромить - не буде чекати,
І звідкіля прилетить - навіть не будеш знати!
Закон бумерангу простий... Служив диявола слугам?
Якщо комусь зло робив, отримаєш по заслугам!
Якщо комусь горе приніс, і мучиться ця людина,
То через деякий час стоятимеш на колінах!
Якщо до ворожок ходив, біду насилав на людину,
Не думай, що не прийде до тебе лиха година!
А ще згадай про дітей, згадай про своїх нащадків,
Бо карма - вона така, бувають різні випадки...
Отримавши по щоці, я не підставлю другу!
В думках побудую циліндр від нападів чорного "друга"!
Повернеться весь негатив до ворога темної хати,
Бо карма - вона така, вона не буде чекати!
Ребрик С. В.