Ну що? Догрались, окупанти?
Не знали, що в нас є таланти?
Не думали, що за ОРДЛО
Отримаєте ви в ї@ло?
І вже, як стадо тих баранів,
Тікають зрадники Корану,
Бо українські фахівці
Взяли у руки олівці !
Намітили шляхи проходу,
І наші танки дали ходу,
А тут ще й блискавки з небес,
І вже горить загарбник-пес!
В полон здаються окупанти,
Бо в Україні є таланти!
За Україну всі віки
Воюють справжні козаки!
Уже й до курська недалеко...
Летять туди наші лелеки,
Несуть заряди бойові,
Щоб потім вдарить по москві...
Ну що ж, бажаю всім наснаги!
На горизонті вже Гаага!
Бо Генерали-фахівці
Взяли у руки олівці !
Ребрик С. В.