А куди піти як що ти один
твої друзі всі вже давно на Ви
Як що знову ти вільний як орлан
тільки чорні крила і в крові дурман
Тільки в прорубі очах сірих час
зупинився стій, ти не жми на газ
Почекай її свою долю ти
не зійди з тропи коли без мети
А куди піти якщо ти один
і давно ти сам і давно не свій
І давно тебе розірвали сни
там де ви разом, а з ранку один
Там де ти кричиш підкидаючи
свою душу в небо не чекаючи
Там де твої руки відпустять її
а вона не прийде більше у ночі
А куди піти якщо ти один
і в тобі нема не души не крил
Як що ти забув себе в тому сні
як же тобі йти без свідомості