Як ще хочеться співати!
Хочеться ще жити!
І дружині дарувати
Ті яскраві квіти.
Хочеться іще кохати
Та взаємність мати...
І з онуками гуляти
В садку біля хати.
Та пливе на нас з тобою
Ота чорна хвиля,
Залишає за собою
Сатани весілля.
І збирається на шабаш
Вся нечиста сила,
І танцює вона "Чардаш"
На людських могилах.
Не дамо отій навалі
Знищити країну!
Не дамо лишати далі
Суцільні руїни!
Срібні кулі заряджаймо
І йдемо в атаку!
З честю, міцно стрій тримаймо
Проти вурдалаків!
Виженемо ми навіки
Всю нечисту силу
Та заб'єм кілок з осики
У її могилу.
А своїх Героїв щиро
Будем шанувати.
Тих, що полягли за віру,
Будем пам'ятати.
Так, ще будемо кохати,
Будемо ще жити
І в своїй душі плекати
Щастя теплі квіти.
Вірю: вийдемо ми знов
З чорної заграви!
Перестане литись кров,
Збережем Державу!
Ребрик С. В.