Знову літечко несе
То дощі, то сонце...
Знову думи, попри все,
Стукають в віконце.
Знову пишуться вірші
Про дні без негоди,
І приходить до душі
Сонячна погода.
Сняться гори, море, ліс,
Сміх дітей в окрузі.
Дує свіжий літній бриз
На траву у лузі.
Раптом хмарка набіжить,
Піде дощ краплистий,
Освіжаться в одну мить
І думки, і листя.
І з'являємось ми знов,
Там де серцю мило,
І плигаємо ми знов
У бурхливі хвилі.
Отак само у житті -
То дощі, то сонце,
Як на чистому листі,
Пишуть на віконці.
Не читай сумні листи,
Ті що пише доля!
Адже кращого, повір,
У житті доволі!
Відкидай весь негатив!
Все сприймай кмітливо!
Та вмикай свій креатив,
Йди назустріч диву!
Ребрик С. В.