Чудес ніде на світі нема,
Колесо часу лиш вперед.
Це визнано всюди всіма,
Включно знавцями вед.
Одягом не стряхнути час,
А твоїй душі це вдається.
Вичерпаний юності запас,
Напис молодечий на сумці.
Дарма твоїм намаганням
Не скинеш віку у минуле.
Робиш все без вагання,
Хоч ми, живі не поснулі.
21 лютого 2024 р.