Все нашароване, суєтне - відійде,
Злетить сумна гримаса болю,
Ще день прийде, той світлий день прийде,
Коли зустрінемось з тобою.
Десь наяву, а не у снах,
Де кава запашна й гаряча...
У кращий час і де удача
Чекає за кутком на нас.
Щоб цілуватись під дощем
І щиро віддано кохати,
Закутавшись одним на двох плащем,
Дивитися на зорі і зітхати...
І просто бути, без ілюзій і казок,
Лиш справжню суть невпинно відчувати
На зустріч щастю ще зробивши крок,
Неначе квіти, розквітати...