Пропали гроші із шухляди,
Я на жінку розсердився.
А вона – Так, то не ладно.
Напевно хтось у нас завівся.
- Хто завівся? – я питаю
- То кража чи пропажа?
А вона – Відповідь знаю,-
Завівся барабашка.
І життя наше змінилось,
То барабашка =вкраде= гроші,
То напевно, що напилось –
У барі пляшечки порожні.
Я брешу і жінка бреше,
І все на барабашку.
Хто із нас поцупить швидше
Спрогнозувати важко.
Не має грошей у шухляді,
А до зарплати дві неділі.
І бар, що був колись багатий,
Став зовсім спорожнілим.
Сиджу сумний, жінці кажу
- Наш барабашка зник, здається.
А жінка , витерши сльозу
- Через два тижні вернеться.