В день народження
Талановитий, соком налитий,
Харизматичний, патріотичний,
З правди, завзяття й обов'язку шитий,
Мудрий, сміливий і працьовитий.
Як водограй в горах - сильний, нестримний,
Як Аполлон, благоліпний, спортивний.
Злючий до злого, до доброго – добрий.
Усміх пускає – світлішає обрій.
Магію в собі нестримну тримає,
Словом і співом дух підіймає
Людям у час боротьби за свободу.
Служить країні своїй і народу!
Каже, мов каменем гострить косу:
«У ЗСУ або для ЗСУ –
Мусимо взяти для себе девіз
В час, коли ворог у дім наш заліз».
З гуртом у селах, містах виступає,
Гроші для війська країни збирає.
Речі потрібні купує, відвозить
Захисникам – у дні спеки й морози.
Їздить з гуртківцями і у шпиталі.
Раненим світлить затінені далі.
Зводить для честі та вічності стіни.
Гордість він роду свого, України.