Шепче вітерець: «Все буде добре!»
Вір йому та іншим розкажи —
Всім, кому віщують біль страхи
В день, коли думки захмарять обрій.
Хоч надії лиш примарний обрис,
Впевненості — паросток малий,
Шепче вітерець: «Все буде добре!»
Вір йому та іншим розкажи.
У момент, коли, зустрівши кобру,
Пророкуєш наперед загин,
Чи здаєшся, бо за буй заплив...
«До останнього плекай хоробрість, —
Шепче вітерець: — ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!
><
Подобається форма ронделя. Цього разу поєднала її з хореєм.