* * *
Не оплакуйте, чого не сталося,
й статися ніколи не могло.
У житті не все так, як гадалося –
щось вражало вас, щось берегло.
Те що відійшло і вмить забулося,
значить це не ваше і не вам.
Може бути й щастя одвернулося,
певно не повірило словам.
І не голосіть за тим, що жалісно
не спроможне плакати по вас.
Оминайте тих, кого так заздрісно
душить ваша хватка ділова.
Не спішіть спішити – завжди встигнете,
й в ногу з часом йти не кращий хід.
Що для вас призначено – зустрінете,
скільки б не прийшлось пройти шляхів.
13.11.2020