Подорожую в часі, йду до себе,
А інколи й від себе, всяк бува,
Над головою в мене чисте небо,
Під ноги впали квіти й ця трава.
Куди ж я йду, питаю себе часто,
Що я шукаю в світі й на землі?
Щасливою буваю я від щастя,
Нещасною - болять гріхи мої...
Себе шукаю це мета - найбільша,
Це так важливо тут себе знайти,
Ходіть зі мною, прочитати вірші,
З надійними як добре поруч йти!
Галина Грицина.