Проходять дні , роки, десятиліття,
то шепче щось , а то - квітує час,
запалює нам всім вогні досвітні,
а то - останній відбирає шанс.
Най буде завжди радісне з тобою,
ріка життя без вивертвів тече.
Все зле навік заклякне під стопою,
а все добро - освятиться ченцем.
Свої пелюстки розгорне кохання,
що владарює в розумі і в снах,
що трощить вщент зневіру і вагання
і разом з тим - співає на хорах.
Це шле тобі бажаючий здоров'я,
родинних злагод , світла і тепла.
Хай Янголи Всевишньому замовлять,
все-все що ти омріяти змогла.