Здоров'ям - так годиться,
Не прийнято хвалиться.
То в молодості з ним на ти,
А в старість, треба берегти.
Хоча, така біда, повір,
Як не крути , згасає зір.
Рука чомусь як лист тремтить,
А в вусі гул якийсь гудить.
Суглоби крутить на біду,
Але до лікаря не йду....
Звичайно, цим я не хвалюсь,
А поки, можу, обійдусь.
Пігулки з'їм, чи краплі в вуха,
Чи в очі, от така житуха.
Та все ж буває, враз - біда,
То тут до лікаря, тут да.
Отож в лікарню я піду,
І враз нещастя відведу.
Мене там радісно зустріли,
Тай на прохання відповіли.
Діду, ти прийшов із дуру,
Й цим порушив процедуру.
Швидко все не може статись,
Треба в "хелсі" записатись.
Жаль, я з "хелсі" не на ти,
Та треба ж нам вперед іти,
Старі порядки поміняти,
Щоби Європу наздогнати.
У "хелсі" черга довга в'ється,
Коли до мене добереться,
Мені не лікар, й Бог не зможе,
Ніхто тоді не допоможе...
В. Небайдужий.
Серпень, 2024 р.
ID:
1019078
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Оповідний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 03.08.2024 15:04:29
© дата внесення змiн: 04.08.2024 06:41:59
автор: Небайдужий
Вкажіть причину вашої скарги
|