Сказати по правді, я теж тут нацмен,
Хоча і живу не одне тут століття…
Тут предки селились не ради земель,
А правити віру “тубільцям”.
Інакша причина у того тепер,
Хто орди наслав тут російські,
І вже пів країни з землі цеї стер
Жорстокіше швабів “арійських”.
Керує цим той же і тут людожер
З масонської ложі магістрів,
Щоб тут оселити своїх ненажер
Адептів мамони семітських.