Ти – перша літера у слові
І перше слово у рядку,
Свята, як пісня колискова,
Правдива, як вода в струмку.
В кінці тривалого проча́нства
Господь мене нагородив:
Твій поцілунок став причастям,
Відпу́щенням моїх гріхів.
Без тебе рим не знали б ві́рші
І зупинився б родові́д.
Таких, як ти, немає більше,
Хоч обшукай усенький світ!
Ми дар отримали від долі –
Життя пізнати в повноті́.
Ти передай, будь ласка, доні
Пісень мелодії святі,
А я у ві́ршах заримую
Те, що довіку не мине:
Як сильно вас обох люблю я
І як ви любите мене.
Липень 2024 року