Яскрава і неординарна
Пішла далеко за світи...
Життя забрали та Заграво,
продовжуй сяяти! й світи
лише постфактум зрозуміли,
Що МОВА значить для людей!
Як є вона,то є ДЕРЖАВА,
А як немає= ти плебей.
Одна вона не побоялась
По лезу Правди говорить.
Розшевелити намагалась
Наш Нарід,що так довго спить.
Країні треба радикали-
Інакше- не перемогти
війну,московію й шакалів,
що тільки вміють що й тягти,
трясти,висмоктувать країну=
Нехай вся нечисть зовсім згине!
Чи знайдеться іще такий,
Що в повен зріст розправить плечі
Всім українцям від малечі,
На п"ядестал поставить МОВУ
І оживить країну знову?!
Чи знайдеться іще такий??
ВЕЛИКА ШАНА ПАТРІОТЦІ,
І СВІТЛА ПАМ"ЯТЬ НА ВІКИ!
НадМОВОзнавцю,викладачці,
Політиканші крізь роки!
СЛАВА НАЦІЇ!