1 куплет
Вересневий дзвінок
Вже покликав до школи.
Не знайомий урок
Відкриває кордони.
Рідний клас заклика
Вже за парти нас знову,
На стежину знання
І добра всім знайому.
Приспів
За небокраєм,
Де сопілка все грає,
Де дзвіночок співає
Всім у школі нам.
Вчителі наші,
Вас зі святом вітаєм,
Щастя ми всім бажаєм
Та здоров’я вам.
2 куплет
Проминають роки,
Час рахує години,
Пам’ятаєте, як
Були малюки ми.
Поміж терен й дібров
Прокладає дороги
Любий вчитель та знов
Всі тамує тривоги.
Приспів
За небокраєм,
Де сопілка все грає,
Де дзвіночок співає
Всім у школі нам.
Вчителі наші,
Вас зі святом вітаєм,
Щастя ми всім бажаєм
Та здоров’я вам.
13.08.2015