1. Хто з Богом у серці живе, тому Бог допомагає.
2. Молодість на старість шкарпетки в’яже.
3. Сміття в голові - кисіль на язиці.
4. Чуже взяв - своє загубив.
5. В серці імла - в очах зима.
6. Сніг випав, брехню заховав.
7. Хто тільки під ноги дивиться- знайде горошину, а той, хто все навколо оглядає – збере цілу торбину.
8. Птах бачить зверху, а звір - знизу.
9. Дощ намочить, а сонце висушить.
10. Що в серце собі покладеш, з тим і живеш.
11. Не той сліпий, хто не бачить, а той, хто сліпе серце має, не той глухий, хто не чує, а той, хто глухі думки плекає.
12. Добре діло у скарбі живе, а погане - в смітті.
06.07.2024