Цілуй мене жагуче, як востаннє,
З тобою ми потонемо в коханні,
Дивується від почуттів хай небо,
Голубкою лечу завжди до тебе.
Цілуй мене, нехай застигне літо,
Від подиву розквітнуть усі квіти,
Цілуй мене в казкові літні ночі,
Так заблукати в поцілунках хочу.
Цілуй завжди, кохай одну-єдину,
Забуду в поцілунках я гординю,
Цілуй уста, обличчя та волосся,
Цілунок-рай чи то мені здалося?
Цілуй мене, цілуй аж до світання,
У першу нашу ніч як і в останню,
Цілуй мене, коханий, ще, благаю,
Цілунків, знай, багато не буває!
Галина Грицина.