***
Не дозволяйте
Страху
Затуманювати розум,
Бо
Все буде, як завжди :
І.., колись, життя
Закінчиться,
Але,
Для того -- хто не боїться
Смерті,
Є вибір, як можливість
Самоутвердження --
У собі та у новому,
Яким йому,
Знову,
Прийдеться жити,
Щоби доказати
Велич свого Духу,
Як досконалість
Безсмертя...
----------------------------------------------
04.07.2024; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================