З першим десятиріччям! (Базилівському Максиму Андрійовичу)
Тобі в цей день – десять, Максимку!
До тебе значний ювілей
Увірвавсь на життєву стежину,
Запросивши додому гостей.
І гамірно буде, і шумно,
Бо родичі прийдуть усі.
Нікому не буде тут сумно
У дружній родині своїй.
І щиро усі привітають,
Лунатимуть тости і сміх,
А після пісень заспівають
І вітер підхопить той спів.
Бажатимуть сил і здоров’я,
Щоб мрії збувались усі,
Щоб все у житті було добре,
Й спокійно зростав у сім’ї.
Щоб небо було лише мирним,
Ніколи не знав ти війни.
Щоб радісним був і щасливим,
Й співали пташки щовесни.
Нехай всі чарівні моменти
Відкриє для тебе цей світ.
Веселість і радість щоб стерти,
Ніхто вже й ніколи не зміг.
Багато яскравих захоплень,
Фантастичних нових відкриттів,
Значних і високих досягнень,
Та злетів в твоєму житті.