Війна..
чи у тебе є душа, якеєсь серце?
У єдності ти зради зачата.
Пейс_ая ворона серце в кров зорала
Війна... ракети, дрони..-
біднота..
І в золоті Мінори і равіни.
Он. свято в Умані, де Гонта в забутті..
Де скіфи, де сармати, готи, гуни, алани, кімерійці, козаки?
Воюємо за Що?
З вівцею ..вівці...
Збираємо хазарам
Жертву на алтар?
Де Україна, Мати Українців?
Чому над нами знов ярмо хазар?
Мов в Вавілоні клятії блудниці
Політикани - хвойди, плазуни
Вже продали і хату, й удовицю
І ліс і степ, в тяжчі часи війни!
Усе.!
. вже лізуть
Ті, що Палестину захопили
На Україну.. лізуть!
Мов би таргани
І розривають
Скіфськії могили
Проклятії, чужинськії сини
Москаль ..то є біда.
Але ж під u-дів блазнем
Керована такими ж..та ж Москва
Чекать на Перемогу ..?
То рабівська ласка
В якій надії для дітей нема!
Дітей, яких вивозять на чужину
Яких отам як цуциків здають
Привладі ті, що нищать Україну
І кров козацькую нещадно л'ють
Аби героїв мами не родили
Аби Душа у квіті не зросла
Війна ота - замовна
І якщо ти маєш сили..
Знищ Корінь той продажній,
Рід пихи і зла..
Ан. Бук-Стеф