Давай вип*єм, дівко мила,
Бо ж сьогодні є неділя,
Я наллю тобі вина
Будь-ласка випий ти до дна.
Друзі, підемо до дІвок,
Бо ж сьогодні понеділок.
З ними вип*ємо вина
І попросимо до дна.
Давай вип*єм по 140,
Бо ж сьогодні є вівторок.
Заспіваємо пісень,
Бо вівторок гарний день.
Давай вип*єм вина з меду,
Бо ж сьогодні є серЕда.
Я наллю з меду вина,
Будь-ласка випий ти до дна.
Давай вип*ємо лікер,
Бо ж сьогодні є четвер
Заспіваємо пісень,
Бо четвер хороший день.
Давай сходимо в пивницю,
Бо ж сьогодні є п*ятнИця.
В пивниці ми візьмем вина
Й його багато раз до дна.
А сьогодні є субота,
Відпочиваєм від роботи.
То ж давай вип*єм вина
Й багато келихів до дна.