Молодість – квітка, красива троянда,
може, лілея? ромашка? лаванда?
Молодість – світло й натхнення душі,
в росах ранкових густі спориші.
Молодість – пісня, що ллється із серця,
світяться зорі в очах-озерцях.
Молодість – мрія і насолода,
вільний політ і у щасті свобода.
Молодість – перше побачення долі,
в небі веселка і сни кольорові.
Молодість – розквіт безмежного щастя,
віри, надії, любові причастя.
Молодість – щирість душі і цнотливість,
у очах – магнетизм, у серці – грайливість.
Молодість – ноти, дзвінкі, голосні,
в простір до неба найкращі пісні.
Молодість – води шумні в океані,
пристрасть, жага і ні краплі обману.
Молодість – поклик нестримних бажань,
ріки й моря невідомих пізнань.
Молодість – те, що дає тобі крила,
у вільнім польоті була щоб щаслива.