Я пішла по-англійські
З твого життя,
Як тінь на світанку,
Не чекай ночі, милий.
Я не повернусь,
Ти мене не побачиш,
Але у серці твоєму
Я залишусь назавжди.
Без «до побачення»
Я пішла по-англійські.
На вулицях людних
Ти мене не зустрінеш.
З розбитим серцем
Я мовчки пішла
За Місяця світом,
Не озираючись назад.
Не загадуй бажання –
Не впаде жодна зірка.
Мені листа не пиши –
Я його не відкрию.
Я тебе вже забула,
А ти будеш довго страждати.
Я твоє прокляття,
І це назавжди.
Маю я темну силу,
Назва їй, то кохання.
Ти мене не забудеш,
Я тобі не пробачу.
Незаслане ліжко,
Я пішла по-англійські
Без «до побачення»,
І без записки.
Примітка: Якщо у творі помітили якісь помилки - не соромтеся мені про це повідомити. Я буду вдячна вам.