Ти знаєш, а я дихаю тобою...
Емоцій й почуттів аж через край
Й не знаю, чи назвати це любов'ю,
Чи просто найсолодшим словом "РАЙ"?
Ці почуття наповнили всю душу
І, як не дивно, вона більше не болить...
Звичайний ритм життя мого порушив
І час з тобою так нестримано біжить.
З тобою поряд я звичайна жінка.
Хоча... не зовсім так, з тобою я не я.
З тобою пишеться якась нова сторінка ...
Якогось іншого і не мого життя.
І так не звично знати що кохана,
В очах читати ніжність і любов...
Ти в мене є!!! Я так тебе чекала...
Як добре що в юрбі мене знайшов.
Як добре, що зустрілись наші долі...
Блукали десь, топтали спориші,
А потім сам Господь дозволив
І поєднав дві втомлені душі.
Тепер прошу у Бога, щоб з тобою
Дійшли разом ми аж до небокраю...
Це все я називатиму любов'ю,
Маленьким острівцем земного раю.
3.08.2020