Якщо прийняв рішення бути кращим - будь.
Не пробуй щось, ти просто роби, або не роби.
Твої: доброта, щирість, любов - вкажуть путь.
Не забирай ні в кого нічого, краще твори.
Емоції - це наслідки ріки твоїх думок,
Темні чи світлі, від серця залежить вибір,
Сила допоможе зробити той, правильний крок,
Будь в кожній справі своїй благим та величним...
Подолай свою програшність назавжди в собі,
Але враховуй завжди ще можливість поразки,
Як вчинятимеш далі, пізнаєш тільки ти,
Цінності - твій орієнтир, покажуть підказки.
Та пам'ятай, що важливі всі форми життя...
Віднесися з повагою до всього Творіння
Ми частина Його енергії - ти і я.
Нехай же прибуде з тобою сила й прозріння.