У час війни, у час біди,
Щоб Україну зберегти,
Ти не втікав бозна-куди,
Зробив свій вибір.
До оборони мужньо став,
Життя свого не шкодував!
Тобі – спасибі!
Ти бачив ворога в степах,
І холод відчував і страх,
Та автомат гарчав в руках,
І ти не схибив!
Хоч градом било вогняним,
З тобою був твій побратим.
Обом – спасибі!
Ти мерз в снігах, місив багно,
І гірко й боляче було.
Душа розчахнута давно,
Немов на дибі.
Ти друзів хоронив своїх,
Коли стихав надрив боїв.
І вам – спасибі!
Рвав шкіру й жили на руках,
А піт холонув на вітрах
Й на хліба скибі.
Ти міць свою здобув в бою,
Вітчизну захистив свою.
За все – спасибі!
08.05.2024