Я пам'ятаю тебе,
Твою приємну, чарівну усмішку,
Той час де все було те,
Де так багато, але тільки трішки...
Твій поцілунок в метро,
Ту нашу першу разом поїздку
І все, що потім було...
Так багато, але зовсім трішки...
Наше полум'я, моря хвилі,
Зима, протоптані в снігу доріжки
І ті дні в яких так раділи...
Так, це багато, але зовсім трішки...