На третій рік війни
корупція-ганьба все поруч.
Хіба лише Харківщина її здобич?
Одні лишилися всього,
інші міліонером стали.
Котре уже пробито дно,
бо попранні усі моралі?
Жага влади знов за своє:
тих перетворює в непотріб,
в кого ціна, не цінність, є,
людське життя для кого – мотлох.
Хвилями почуттів людей
маніпулюють вправно вкотре.
Май погляд свій на кожен день,
вчись думати – це того варте.
Куда привёл рассвет?
Наследие кого делить мы не устали?
Чем глубина души наш поражает мир?
Куда привёл рассвет, вчера ль его встречали?
И ожиданья чьи-то оправдал его кумир?
А темп всех действий наших к чему сердца приводит:
не пустота ль глумится, не фарс ли хороводит?
(вдома, в 30-ти км від Києва) квітень-травень 2024р.