Із творами Миколи Гоголя, приміром Тарас Шевченко познайомився ще у майстерні художника Василя Ширяєва, де молодого Тараса на чотири роки законтрактував 1832 року його поміщик Павло Енгельгардт…
Роки навчання у Ширяєва були тяжкими… Однак, вони сприяли освіті й розвитку майбутнього Великого Кобзаря…
Так і конкурси, літературні. Попри всі їх суперечності – сприяють розвитку авторів, які беруть у них участь…
Тож, радо сповіщаю колегам КП, що на сторінці https://www.facebook.com/zeitglas
названо переможців та лауреатів Міжнародного літературного конкурсу
#Звичайне_положення_душі
(проза, поезія, есе)
з нагоди 215 років від дня народження
Миколи Васильовича Гоголя
Конкурс був оголошений 20 січня 2024 та тривав до 05 квітня 2024 року.