Від імені захисників України - воїнів-титанів
Жах прийшов у наш дім – війна.
Покалічила нас вона –
Захищали ми волю краю,
Гнали вражу сусідську зграю.
Важче нам, аніж тим – без вад,
Та ми стенемо дружно в ряд,
Подолаєм страхи та болі,
Бо ми люди твердої волі.
Хоч нам спогади ломлять сон,
Не впадемо на дно, мов сом.
Кожен з нас віддасть себе справі,
Буде користь нести державі.
Міць стече – підставте плече.
Не ховайте від нас очей.
А як стрінете десь в дорозі –
В дощ, у спеку чи на морозі,
Блиск душі нам в лице пустіть.
Не ловіть байдужість у сіть.
Єдність, віру тримаймо, люди!
Україна була і буде!