Будьте, як вода, в якій усе відобража-
ється, але нічого не затримується
і як повітря – легким, спокійним,
але водночас і рухливим.
Невідомий автор
Я дітям казала мудрість цю,
як напутнє життя побажання,
що дихає самою Вічністю,
яка не має в собі дорікання.
І лише погляд наш дає оцінку всьому,
а Розвиток далі йде, сенс не потрібен Йому.
Але і ми того Розвитку складова
ще й розумова, значить, на дещо здатна.
Які знаходимо для спілкування слова?
Як відчуваємо душу крилату,
і як тендітність її рятує на зломі днів?
Наше життя – це пізнання відповідей-островів.
24.04.2024р.