змія на серці і меч в руці
вже час ступати за межі ці
примари бродять в пітьмі
де-інде все буде. просто
хтось раптом зблідне
<
і крик за хмари. і сміх тіней
і мертва тиша, і кров як клей
ворона з гілки, сльоза в полин
за стрілку стрілка
клин виб'є клин
<
було - і годі. за край цей крок
до раю пастки - в іржі замок
щем блискавиці / світ між долонь
постави ниці
пульсари скронь
<
змія в'є кільця, стискає м'яз
вовки та вівці - в блаженний сказ
зірок - як проса, слід топче слід
збулося. просто
хтось раптом зблід...