І
Один… У сяйві ліхтарів
Знов повертаюся додому.
Тебе я втримать не зумів,
Та не моя вина у тому.
Пішла. Немає вороття.
Ти так хотіла й так зробила.
І зупинилося життя,
І розірвалися вітрила.
Приспів:
Де ти, моя любов? Ти повернись, благаю!
Плачу я знов і знов, бо й досі тебе кохаю.
Може, почуєш ти серця мого прохання:
Хочу тебе знайти, вернути наше кохання!
ІІ
Один… У тисячній юрбі
Нікого я не помічаю.
Несу одній лише тобі
Зізнання, що тебе кохаю.
Та ти мене не хочеш чуть.
Щемить душа, надія гасне.
Щаслива з іншим ти, мабу́ть…
Чому ж мені немає щастя?
Приспів:
Знов забуя весна, сонце теплом зігріє.
Та доля моя сумна і гине остання надія.
Більше не будеш ти поруч зі мною знову.
Час спопеля мости і крила моєї любові.
Де ти, моя любов? Ти повернись, благаю!
Плачу я знов і знов, бо й досі тебе кохаю.
Може, почуєш ти серця мого прохання:
Хочу тебе знайти, вернути наше кохання!