В.
А знаєш, я рада, що ми не зустрілись
Отак - тет-а-тет, без очей чужих, кроків,
Що погляди наші на віддалі грілись -
Й нечасто на протязі декількох років.
А знаєш, я рада, що мудрість носив ти,
Що серце мені не відкрив ти нарозтвір,
Не влив в жили тіла любові і крихти –
Моїй цим наказ підписав ти на розстріл.
А знаєш, я рада, що ти її любиш,
Що вірний ти їй, наче воїн Вітчизні.
Не знали торкань твоїх губ мої губи,
Ніхто не знайде плям на нашій білизні.