***
В рожевім світі важко розцвісти -
Зливається все воєдино -
Нелегко квітку щастя віднайти,
На все життя одну-єдину.
***
У кожного життя іде своїм курсивом,
Розслаблення дарує для людей свободу.
Ким був учора ти - не так уже важливо,
Найголовніше: ким являєшся сьогодні.
***
Життя нам дороге, хоча безплатне,
І у розбіжностях неадекватне,
Навколо сонця подорож щорічна -
Не вічна...
***
У переході до весни
Знаходимо надію,
Розніжену, як мрію,
Заплетену в рожеві сни.
P.S. Світлина з Pinterest.