Вузька бійниця. В ній – шматочок світла.
Як вирватись із темряви душі?
Один лиш є до Тебе шлях – молитва,
Дороговказ в безодні і в тиші́.
Хапаюсь за останнє. Волі! Волі!
Та демони у серці іще є.
Згасаю, як свіча згаса поволі,
Вже янгол мій мене не впізнає...
2006-04-05
Малюнок автора.