|
Хороша жіночка Наташа:
І добродушна, і проста,
У Андріяшівці вже наша,
Хоч в цім селі у невістках.
Десь залишилося дитинство
У її рідних Пузирках
І часто спогади барвисті
Зринають у шкільних роках
У тім селі, де народилась,
Де хата батьківська стоїть,
Де мати й батько залишились,
І раді бачити її.
Сюди прийшла до чоловіка,
Бо народився тут Сергій,
А він пройде моря і ріки,
Щоб прихилить до її ніг...
Заради неї все здолає,
І все він зробить для сім’ї,
Свою дружину так кохає.
Із нею мають двох синів.
Денис- їх старший, менший –Дмитрик,
Два соколи – їх два сини́,
Ніхто вже меншого не скривдить,
Бо в нього - старший брат Денис.
Панує злагода в родині,
В ній є повага і тепло,
Сергій знаходить у дружині
Підтримки вірнеє крило.
Сьогодні свято, гарна дата,
Бо у Наталки – Ювілей.
Їй – 35! Не так й багато…
Їх дім чекає на гостей,
Де будуть всі її вітати –
Все, як годиться за столом.
Дозвольте і мені сказати
Та віншувати всіх добром.
Тож іменинницю вітаю
І щиросердно, від душі
Багато радості бажаю,
Й всього найкращого в житті.
Здоров’я міцного, достатку,
Благополуччя і добра́,
Щодня щоб множилися статки
Й завжди щасливою була.
Підтримку, щирість і кохання,
Взаємність й злагоду в ваш дім,
Нехай можливості й бажання
В одне сплітаються у нім.
Нехай Господь оберігає
Від всіх напастей і біди,
А Матір Божа захищає.
Щоби шодень тримав завжди́
За руку Ангел - Охоронець.
Та йшов би поряд крок за крок,
І літ життєвих, як гостинець,
Подарував десь так – за 100.
ID:
1009614
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 27.03.2024 09:56:48
© дата внесення змiн: 30.03.2024 17:23:15
автор: Ольга Калина
Вкажіть причину вашої скарги
|