Композитор Олександр КЕЛЕБЕРДА
(робоча версія)
ВАРІАНТ 1.
Ви́шенька-чере́шенька
Розцвіла в саду.
Встану я ранесенько,
До неї піду.
Гілочки тонесенькі
Простягне́ мені.
Квіточки білесенькі,
Ніжні та рясні.
Рідну я матусеньку
Радісно позву
Й вишеньку-черешеньку
Я їй покажу́:
Сонечко теплесеньке
Гріє ізгори,
Бджілочок мале́сеньких
Чути голоси.
По́при негаразди всі
Й люті холоди́,
Ви́шенька зно́в навесні́
Почала́ цвісти.
Будуть в нас черешеньки –
Ягідки смачні.
Хай квіту́є ви́шенька
Мамі та мені.
**********************
ВАРІАНТ 2.
Вишенька-черешенька
Розцвіла в саду.
Встану я ранесенько,
До неї піду.
Я така щаслива.
Ой, яка красива!
(Та-та та-та-та-та програш)
Розцвіла в саду.
В біле вишня вбрана,
Квітне край вікна,
Хай погляне мама,
Як цвіте вона.
Чисті як ті роси
Вишні білі коси -
(Та-та та-та-та-та програш)
Квітне так весна.
Будуть в нас черешеньки –
Ягідки смачні.
Хай квітує вишенька
Мамі та мені.
По́при негара́зди
Будуть вишні за́вжди
(Та-та та-та-та-та програш)
Мамі та мені.
( АБО ЦЕЙ СТОПЧИК)
Вишня не скорилася
Вітру і зимі,
Цвітом відродилася
Знову навесні.
По́при негара́зди
Будуть вишні за́вжди
(Та-та та-та-та-та програш)
Мамі та мені.