Де до народження були?
Ніхто не знає.
Хто і навіщо таємницю
від нас ховає?
Якщо минулого нема-
майбутнє під питанням.
Життєві бульбашки ми всі.
Були-не стало.
Коли в повітря дух піде.
А тіло в землю.
Душі не стане.
Наше "я" навіки щезне.
Навіщо жили і чому
вмирати треба?
Про вічне звідки в нас думки?
Думки про небо?
Ми-іграшки в чужих руках.
Чиїх -не знаєм.
Живем для чого на землі?
Живем-вмираєм.
...Блакитну кульку крутить-
вертить чиясь дитина.
А розіб"є,то іншу візьме.
Червону,білу...