вицвіте пам'ять про сірі зимові дні
там де на дні слизькому свідомих снів
той, хто від них оговтавшись знавіснів
й речі прості у речення склав складні_
...
годі боятись безвісті, грати дат
міцно тримають кожного в темній грі
цілі подавлено, безособовий склад
місить багно околиць координат,
тліють клітини глузду в новій корі_
<
інфрачервоним променем між очей,
дзвоном мечів, тактом пульсобиття,
бути чи ні - в корінь твого життя
ввігнано лезо, - кров'ю чи протече
слово останнє... інші слова - сміття_
<
вітер розвіє попіл, дощ змиє тінь
з кроком за окіл шепіт здолає крик
в дзеркалі ночі струнко стоїть двійник
звикни до нього, він бо до тебе звик
як до жаги звіриної серця лінь...