На Серці - пустка, мрій - пустеля,
Шляхи всі віддані Душі.
Сумні , нехожені ,веселі,
І звиті, як ті спориші.
З цікавих снів я відродився,
Чекав на повінь вже нову,
А ти шукала собі принца,
Мій кінь здіймав, лиш куряву.
То сиві хмари, то цвітасті,
В Житті буває так не раз
Чом Вітер цілить в наше Щастя ,
Де мідь осіння розлилась?
Троянд не виберу зів"ялих,
В сади опалі не зайду,
Пробач, що Радості так мало,
Бо я не в тім стою ряду!