Загинула Жіночка гарна, чарівна…
Мамина Квіточка, тата Царівна…
Кохана Дружина, як жити без неї!?
Немає Матусі - Доброї Феї…
Улюблена Подружка більше ніколи
Не подарує нам спогадів з школи…
Сусідка, яка взалюбки пригощала…
Загинула Лікарка, що рятувала…
Загинула Дівчинка…
Зірочка згасла...
Що ще вам потрібно!?
Що ще вам не ясно!!!