У таку крутезну дату
З дефіцитного числа,
Головиха, мов зарплату,
Батьку звістку принесла.
Татусеві похвалилась,
Що здійснилась його мрія,
Бо сьогодні народилась
Мила донечка Надія.
Ох, яка ж то Божа сила
У зимову заметіль
Таке "тісто" замісила,
Зваб надавши звідусіль?
По дівочому вродлива,
Як не подивись,
Чарівниця говірлива -
Стань і поклонись.
Вся розкішна, мов княгиня,,
І з рум'янцем на щоці.
Спілкувань філологиня,
Адреналін в п'янкім шприці!
А у вдячних пацієнтів
Медом плавиться душа,
Коли влучним аргументом
Лікування заверша.
Тож піднімемо бокали
Повні й величезні,
Щоб Надію поважали
Всі Боги небесні.
Щоб здоров'я їй давали,
Натхнення та сили,
Щоб сто літ відсвяткували
І нас запросили.
Бо ти наша най-най-най,
Що там говорити!
Всім по Повній наливай
Й застав повторити!