Почата пляшка півлітрова
З червоним перчиком на дні...
Ну що ж,кохана,будь здорова!
Я п'ю за нас...пробач мені.
Я п'ю,мов півень,в літню спеку.
Така душевна маячня...
Товчуся,як Марко по пеклу,
І п'ю з чортами "на коня".
Жива вода -- словечко добре,
А серце тужить в гризотні
І біс підносить мертву воду
З пекучим перцем аж на дні.
Ти маєш силу досконалу,
Яку сам Бог дає жінкам.
Це ще прамама наша знала,
Тому й не пив її Адам.
М'яке тверде перемагає,
А зло на зло -- чекай біди.
Це навіть камінь відчуває
І тане в пестощах води.
2013 рік
Mikl47 відповів на коментар @NN@, 27.02.2024 - 17:09
Таки так.З часом (від таких пестощів)камінь стане піском,а з піску зроблять пляшку,а в пляшку кинуть червоний гіркий перчик і заллють вогняною водою і коло замкнеться... Отакі от метаморфози.Дякую,Аню.Хай щастить!