Як відпочивають трудоголіки? Відповідь проста: ніяк. От серйозно. Усі думають – та ось, він на пляжі. Отже, відпочиває. Ага, звісно. Фізично-то він на пляжі, але він точно в цей час робить щось корисне. Скажімо, верстає сайт на ноуті. Або читає книгу з саморозвитку. Або записує в щоденник список справ, плани та робочі моменти.
Трудоголіки не грають в ігри на телефоні, не висять годинами в соц. мережах, не тиняються безцільно. Вони завжди у роботі. Вони в іншій реальності.
У них завжди багато ідей та проектів. Вони спостерігають та аналізують. Якщо вони не надто успішні в одній сфері... Не судіть зверхньо. Цілком можливо, що вони паралельно працюють у двох інших сферах і там досягають висот.
Трудоголіки реалісти. Вони знають, що щоб чогось досягти – треба працювати. І вони таки досягають майже всіх своїх цілей.
Вони ніколи нікому не заздрять. Вони беруть на замітку))
А ви знаєте багато трудоголіків? Може це ви самі?