Максиму Кірсанову (виконавцю та хорошому другу)
Він у́смішку свою в очах несе,
В його вустах завжди палкий «привіт!»
Здається часом, що він знає все,
Прадавні саги та сучасний світ.
Співає він: «З любов’ю не жартуй»
І голос дужий, як струна, дзвенить.
Від стріл Амура, доле, нас врятуй,
В нім полум’я кохання струменить.
Він переможцем у «війні троянд»
Чи вікінгом іде до читача,
Його талант – як сяєво гірлянд,
Як помах крил, чи іскри від меча.
Він викладає, пише; повсякчас
На все, на все у нього досить сил.
Вгадали, що за постать серед нас?
Ну звісно, наш улюблений Максим!
04.02.2024