Ми просто зустрічаємось у цій холодній кімнаті
якогось занедбаного хостелу
Ти знову бубониш,не розбірливо,що ти тільки мій...
А я розумію, що втрапила в серйозну халепу
Цілуєш...Руки, шия, губи-все тіло бажає відчути тебе.
Та дзвонить телефон.
Чую,як п'яна жінка тобі щось верзе
Зриваєшся,швидко шукаєш свій одяг.
Роздивляюсь тебе,ніби я лікар, а в тебе медогляд.
Ти вже давно пішов. Ти зараз з нею ,
з дружиною своєю, з матір'ю дітей.
Я допиваю третій вже коктейль
й кажу собі,що більш не поведуся.
Не буду падати в полон твоїх очей.
І телефон беру до рук, пишу:
"З цим нам варто покінчити"
А відповідь мені прийшла проста: "окей"